Dorotaxx Opublikowano 30 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Annar super ci to wyszło! a kwiaty są przesliczne . Pozdrawiam SErdecznie Cytuj
figiel Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Annar wyglada to pierwszorzędnie . Te fuksje są super !!!! Podziwiam :-D Cytuj
Kate25 Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 Annar naprawde prześliczne są te twoje kwiatuszki. Też bedę niedługo robiła murzynka, właśnie nie wiedziałam czy sie będzie nadawał do pokrycia masą ale już wiem że tak :lol: muszę wymodzić zyzgaka mcqueena dla mojego synka.Dzieci to mają wymagania hehe :) mój chrześniak zażyczył sobie coś z dinozaurem, zrobiłam roladę, przekroiłam na pół, połorzyłam 2 rulony obok siebie i nałożyłam na to masę.Wyszło coś takiego: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ina12 Opublikowano 12 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Wszystkie śliczne są wasze wyroby, gratuluję. Cytuj
ewa11 Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2008 Annar SUPER!! Pozdrawiam :) Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 14 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Annar naprawde prześliczne są te twoje kwiatuszki. Też bedę niedługo robiła murzynka, właśnie nie wiedziałam czy sie będzie nadawał do pokrycia masą ale już wiem że tak :lol: muszę wymodzić zyzgaka mcqueena dla mojego synka.Dzieci to mają wymagania hehe :) mój chrześniak zarzyczył sobie coś z dinozaurem, zrobiłam roladę, przekroiłam na pół, połorzyłam 2 rulony obok siebie i nałożyłam na to masę.Wyszło coś takiego: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] no prosze, super! gratuluje Cytuj
margaret65 Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2008 Witam wszystkich cieplutko ,czytam i czytam aż nabrałam ochoty na zrobienie mojego pierwszego w życiu tortu i wyszedł mi nawet jako tako :) zrobiłam go na 65 urodziny mojej mamy -wkleiłam pare fotek -pozdrawiam:) Cytuj
Kate25 Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Pierwszy raz?? To naprawdę ślicznie, te różyczki sa super, jaki intensywny mają kolor, czy czymś je smarowałaś?? Cytuj
margaret65 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Kochana ja je poprostu kupiłam:) nie jestem taka genialna jeszcze ,żeby zrobic takie rózyczki :) -pozdrawaim :evil: Cytuj
mart Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Dorotko specjalnie dla Ciebie umieszczam zdjecia torta,dziekuje za wskazowki.Wszystkim sie podobal. Kabina z masy cukrowej,naczepa pokryta czekolada. Cytuj
Annar Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Ale świetna ciężarówka. Gratuluje Cytuj
mart Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Annar dziekuje bardzo i pozdrawiam. Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dorotko specjalnie dla Ciebie umieszczam zdjecia torta,dziekuje za wskazowki.Wszystkim sie podobal. Kabina z masy cukrowej,naczepa pokryta czekolada. super torcicho!! Cytuj
avva3 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 witam czy na masę cukrowa na sam wierzch mogę położyć do ozdoby bita śmietanę>>>>>?????czy ona sie nie nadaje..proszę o dopowiedz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi