mart Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Dorotko dziekuje,kupilam te gotowe czekoladki-owoce morza,uznalam ze tak ladnych muszelek sama nie zrobie i to sie wydawalo najlepszym rozwiazaniem,rybki i inne drobiazgi zrobilam wczesniej z masy,na wierzchu jest cienka warstwa masy maślanej z niebieskim barwnikiem,jakos wybrnelam:) Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 jakos wybrnelam:) ,,jakoś,, ??!! Wyszło naprawde super!! Sama bym lepiej tego nie zrobiła. Jak bede robic taki tort to na pewno podpatrze od Ciebie . Pozdrawiam Serdecznie Cytuj
mart Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Moje GÓRU cukiernicze lejesz miód na moje serce :mrgreen: Cytuj
viola32 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Zrobiłam tort dla mojej mamy na 60-siąte urodziny Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Viola teraz załuje,ze tu zaglądnęłam. Takiego mi smaka narobiłaś a ja na diecie jezdem łeeeeeeeeeeeeee Cytuj
donata Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2013 dziekuje za podanie tego przepisu :grin: a jaka ona jest w smaku ta masa?? czy dobra? pozdrawiam :grin: mi osobiście nie smakowała , po za tym jest ciężka do nałożęnia . znam wiele lepszych przepisów pod względem smaku i nakładania takiej masy . ale każdy ma swój gust i każdemu smakuje co innego :wink: pozdrawiam . :) Cytuj
MrFrodo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ale smakołyki, robicie mi smaka :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi