Dorotaxx Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Znowu zrobiłam te z sosem bolonskim bo moja rodzinka je uwielbia ! czasami jeszcze robie nalesniki z farszem jajecznym. Wstawie przepis za jakis czas. Pozdrawiam Cytuj
ala291 Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Dorotaxx...tak nam posmakowało to danie, ze dzisiaj robilam je ponownie:) pozdrawiam:) Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 nawet nie wiesz jak sie ciesze!!! Cytuj
Gość Dodwig Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Na pewno jest to coś pysznego Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Tak naprawde to jest moje ulubione danie. Polecam bo warto sprobowac. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
ANGI Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 No i mam menu ustalone na cały tydzień dzięki Tobie oczywiście:) Naleśniczki wyglądają smakowicie:) Złodziejaszek ze mnie bo podkradam Ci wszystkie przepisy:))) Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Bardzo sie z tego ciesze Kochana . Wiesz co , gdybys miala jakis sprawdzony przepis na domowej roboty sos boloński to bylabym wdzięczna gdybys mi napisala . Kupuje te w słoiczku ( które tak naprawde są smaczne ) a chcialabym sprobowac zrobic sama. Pozdrawiam Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 jutro robię te naleśniki na obiadek, uwielbiam sosy łowicz, a zwłaszcza boloński i sos czosnkowy, choć z własnego przepisu. Jestem pewna że napewno będzie nam smakować. Podzielę się swoją opinią. to już trzeci Twój przepis na dania obiadowe, jaki wykorzystam. jak tak dalej pójdzie to niedługo znów będę zmuszona wrócić na dietę :P??: Cytuj
marysiasto Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 bardzo dobre Robiłam je w zeszłym tygodniu ale nie miałam czasu napisac :P Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 jutro robię te naleśniki na obiadek, uwielbiam sosy łowicz, a zwłaszcza boloński i sos czosnkowy, choć z własnego przepisu. Jestem pewna że napewno będzie nam smakować. Podzielę się swoją opinią. to już trzeci Twój przepis na dania obiadowe, jaki wykorzystam. jak tak dalej pójdzie to niedługo znów będę zmuszona wrócić na dietę :P ??: Ogromnie sie ciesze !!!!! A dietowac będziemy sie pozniej hahahahhaha Pozdrawiam Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Bardzo sie ciesze !!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Ja wczoraj robilam te nalesniczki- pyszne, naprwde pyszne.Z tym ze do miesa dodalam pieczarki. Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Bardzo sie ciesze Halinko!!!! Pozdrawiam Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 muszę przyznać że się niezawiodlam, naleśniki bardzo smaczne, zjedliśmy wszystko :P mój maluszek-obrzartusek zjadł dwa, tak mu smakowało, to tyle co i ja :P, dodałam do mięska pieczarek, i utartą marchewkę. BAAAARDZO POLECAM!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi