Dorotaxx Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 3 piersi z kurczaka 10 pieczarek 2 cebule 15 dag. sera żółtego 2 łyżki masła 2 łyżki bułki tartej 2 łyżki mąki ziemniaczanej 2 jajka przyprawy Piersi z kurczaka pokroić w kostke . Pieczarki i cebule pokroić. Do garnka dać łyżke margaryny, dodać pieczarki , cebule i dusić 30 minut.Ser zetrzeć na tarce Kiedy pieczarki z cebulą ostygną wszystko razem wymieszać ( jeśli będzie za rzadkie , dodac bułki tartej) . Doprawić do smaku.Formować na kotlety , obtoczyć w bułce tartej i smażyć na oleju. Cytuj
apsik Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Dorotko bardzo podoba mi się ten pomysł-wykorzystywałam już piersi z kurczaka na wiele sposobów ...ale ten jest inny. Dziękuję i napewno w przyszłym tygodniu zrobię,pozdrawiam. Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Daj znac czy smakowało . Pozdrawiam Cytuj
wiola344 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A ja robię dziś twoje kotleciki potem powklejam zdięcia jak wyszły :D Cytuj
wiola344 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 :D Kotleciki "rewelacja" pulchne,delikatne i naprawde pyszne ,zaserwowałam je z frytkami ,polecam je każdemu ,dziekuje za wspaniały przepis. Zrobiłam zdięcie choć trosze nie zabardzo widać to co powinno, mój aparat coś fiksuje i zabardzo naświetla ale kotlety są smaczniejsze niż wygladają na moim zdięciu :D Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Bardzo sie ciesze,ze smakowało Cytuj
emcyber Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 na tym rysunku są 3 jajka w tej misce;p czyli ile mam dać;p? i jeszcze jedno pieczarki z cebulką mieszamy z kostkami piersi jajkami bulka tarta mąką masłem ( na rysunku ject chyba więcej niz 2 łyżki;/ ) zółtym serem i przyprawami ? Cytuj
wiola344 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witaj emcyber zrób dokładnie tak jak pisze nie to co jest pokazane ,ja robiłam według przepisu i wyszłe rewelacyjne,pozdrawiam i smacznego :shock: Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 na tym rysunku są 3 jajka w tej misce;p czyli ile mam dać;p? i jeszcze jedno pieczarki z cebulką mieszamy z kostkami piersi jajkami bulka tarta mąką masłem ( na rysunku ject chyba więcej niz 2 łyżki;/ ) zółtym serem i przyprawami ? Rob tak jak jest podane w przepisie, ja po prostu robie więcej bo mam dużą rodzinke dlatego na zdjęciach jest większa ilosć składników. Pozdrawiam Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Tak,wszystko razem mieszamy na gęstą papke , panierujemy w bułce tartej i smażymy na oleju. Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ciesze sie,że smakowało Cytuj
emcyber Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 jutro zrobię :shock::):grin::) dziękuje za odpowiedzi na moje pytania:) i wstawię zdjęcia jak będą w miarę wyglądać:grin: Cytuj
ANGI Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zdjęcia robisz jak profesjonalistka:) Normalnie aż ślinka leci.... można jeść oczami:) Kotleciki zrobię na pewno i wrzucę zdjęcia dla porównania, choć mistrza nie przebiję:D:) Pozdrawiam cieplutko:))) Cytuj
Qozak Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2008 Zrobiłem właśnie kotleciki :razz: Pycha ! Tylko ja dodał bym więcej bułki, więcej bułki :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi