Iwona01 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dorotko,widzę,że swoje dzieła zebrałaś w jedno miejsce. Naprawdę efektowne torty i ozdóbki do nich :D Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 dziękuje Iwonko będe systematycznie uzupełniać tą galerie tortów bo mam kilka w planie w najblizszym czasie. Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Dorotko Twoje torty są po prostu prześliczne :D Gratuluję zdolności i talentu, no i witam Cię serdecznie na naszym forum :D Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Ślicznie dziękuje moja imienniczko za przemiłe przywitanie Cytuj
marysiasto Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 wow super.Bardzo fajne te torty Cytuj
minia51 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jednym słowem..... piękniste! Cytuj
figiel Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Kulinarne dzieła :shock: !!! Mam pytanie ,czy te rózyczki i kwiatki dodatkowo czymś się skleja ? Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Dziękuje bardzo Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 figiel napisał(a): Kulinarne dzieła :shock: !!! Mam pytanie ,czy te rózyczki i kwiatki dodatkowo czymś się skleja ? Oczywiście, jeśli mają lezec na torcie to trzeba je skleić. Są rozne metody. Można je przymocować np. masą maślaną ( ja tak robie) , mozna tez zrobić karmel i uzyc go jako klej , jeśli ozdoby maja być na wierzchu tortu mozne tez sprobowac samą wodą albo kupic profesjonalny klej jadalny : [LINK NIEAKTUALNY] Pozdrawiam i dziękuje za miłe słowa Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 dziękuje ogromniaście!!! Cytuj
ajaj Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jezeli te torty smakuja tak jak wygladaja to GRATULUJE !!!!!!! Dzien dobry jestem tu nowa. Chcialam sie przywitac przy okazji chwalenia tortow Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Moge Cie zapewnić,ze smakowały lepiej niz wygladają :shock: . Rowniez Cie witam Cytuj
Christina Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Szczerze podziwiam i gratuluję zdolności :shock: Robiłam już różne torty i dekoracje, ale chyba zabrakło mi pomysłów, a może czasu i chęci, żeby robić je aż tak wymyślnie i bogato dekorowane :grin: Twoje torty są doskonałą inspiracją dla mnie - a pewnie i dla wielu innych forumowiczek :grin: Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi