Dorotaxx Opublikowano 17 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Dorotko piękne te torty ,może jakiś przepis byś zdradziła? zerknij tutaj Beatko https://www.smaczny.pl/forum/search.html&am...ult_type=topics tu znajdują sie moje przepisy Cytuj
Gość ani2 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Twoje torty są piękne. Ja też lubię robić torty ale to tylko okazjonalnie. I teraz zbliża mi się impreza urodzinowa syna zażyczył sobie samolot. Długo szukałam w internecie i znalazłam tutaj. Czy możesz napisać mi jak go robiłaś. Mam jakieś pomysły ale nie wiem jak się do tego zabrać. Cytuj
sylwuśka Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 To sa poprostu dziela ;) Podziwiam i wielki szacunek Dorotko za to co robisz. Ile ja bym dala by chociaz ten jeden tort Ben Tena dla bratanka zrobic bo w styczniu konczy równiez 7 lat. A na twoim torcie jest ten sam wiek ;) Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 To sa poprostu dziela :grin: Podziwiam i wielki szacunek Dorotko za to co robisz. Ile ja bym dala by chociaz ten jeden tort Ben Tena dla bratanka zrobic bo w styczniu konczy równiez 7 lat. A na twoim torcie jest ten sam wiek :-D Miło mi ,ze się podoba Jeśli chcesz to moge napisac ci krok po kroku jak zrobic takiego Bena . jestem pewna,ze sobie poradzisz Pozdrawiam Cytuj
ania19 Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Pani torty są oszałamiające:) cudowne!!! na pewno sprawiają wiele radochy nie tylko dziecia ale i dorosłym:D:D:D super, podziwiam i pozdrawiam:) Cytuj
sylwuśka Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Dorotaxx jesli to nie jest dla Ciebie problem, to bardzo chetnie :grin: Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 9 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Dorotaxx jesli to nie jest dla Ciebie problem, to bardzo chetnie :mrgreen: żaden problem Wzięłam plakat mojego synka. Położyłam na nim papier śniadaniowy, odrysowałam Bena . Nożyczkami wycięłam kształt przyłożyłam do masy cukrowej ( masa cukrowa na taką ozdobe musi być grubsza . co najmniej 5 mm ) Nakłuwałam wykałaczką . Zdjełam papier sniadaniowy i po śladach wykałaczki robiłam linie , pozniej zostało tylko malowanie mam nadzieje,ze dobrze to wyjasniłam, jesli nie to zerknij tutaj https://wielkiezarcie.com/recipe43767.html pozdrawiam Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Widzę, że galeria się powiększa. Jestes niesamowita z tymi tortami. Powinnaś zacząć zarabiać na tym pieniążki :mrgreen:)) 1 Cytuj
Gość martchen Opublikowano 7 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2010 jestem ciekawa jak smakuje ta masa cukrowa, tego ze torty zrobione z nia sa przepiekne nie da sie zaprzeczyc natomiast nie wiem czy jest ona smaczna ?? wyglada na sztywna skorupe, nigdy jej nie jadlam a chcialabym wkrotce zrobic jakis efektowny torcik Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 23 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2010 W dniu 7.07.2010 o 18:12, 'martchen napisał(a): jestem ciekawa jak smakuje ta masa cukrowa, tego ze torty zrobione z nia sa przepiekne nie da sie zaprzeczyc natomiast nie wiem czy jest ona smaczna ?? wyglada na sztywna skorupe, nigdy jej nie jadlam a chcialabym wkrotce zrobic jakis efektowny torcik To zależy od gustu. Ja uwielbiam masę cukrową w połączeniu z owocami w torcie. Nie jest ,,sztywną skorupą,, na torcie.Bez problemów można kroić tort,ponieważ masa czerpie wilgoć z tortu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi