Dorotaxx Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Bardzo sie z tego ciesze, Pozdrawiam Cytuj
ANGI Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Po prostu arcydzieła sztuki:))) Chylę czoła i gratuluję zdolności:))) Cytuj
k@sia Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Droga Dorotko 😁 Wyczarowujesz wspaniałe torty, jestem pod wrażeniem Twoich niesamowitych zdolności kulinarnych i artystycznych w jednym 🙂 Ja sama też bardzo lubię piec przeróżne ciasta w tym także torty, ale takich wspaniałości jeszcze nie mam na swoim koncie 🙂 W Twoim wydaniu to po prostu dzieła sztuki, nie mogę się na nie napatrzeć 😄 Myślę, że Ty i Twoje cudne torty będziecie dla mnie inspiracją. 🙂 Gratuluję Ci talentu Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Kasiu nawet nie wiesz jak mi miło. Bardzo sie ciesze,ze moge byc dla kogos inspiracją ! Pozdrawiam serdecznie Cytuj
isiaczek Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Te torty sa po prostu genialne! Nie moge się nadziwić, że można miec taki talent. Jesteś Mistrzynią! Podziwiam i pozdrawiam! To jest coś pieknego i niesamowitego! Cytuj
zebcia Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Po prostu niesamowite dzieło sztuki! :D Szkoda, że ja nie mam takich zdolności i pomysłów. Gratuluję i podziwiam!!! Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 ślicznie dziękuje ,jest mi bardzo miło Również pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2009 Dziękuje pięknie.Ciesze się ogromnie,ze podobają sie moje ,, dzieła,, Pozdrawiam Cytuj
agadab Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 a mi się czasem wydawalo że potrafię ozdabiać torty....aż do dzisiaj....po prostu szczęka mi opadła! i to ręka ludzka zrobiła?! Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 zawstydzacie mnie dziewczyny. dziękuje pięknie za tak miłe słowa Pozdrawiam Serdecznie Cytuj
Gość Haniafrania Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 Witam jestem zarejestrowalam sie przed chwilka i od razu wpadlam zobaczyc te cudne torty i ozdoby. Gratuluje poprostu boskie :D Cytuj
beatap0871 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Dorotko piękne te torty ,może jakiś przepis byś zdradziła? Cytuj
beatap0871 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Jeszcze jedno muszę dodać słowami nie da się opisać tych wspaniałości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi