zuziorek Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Witam! Moze ktoś z forumowiczów budował domek i robił imprezkę z okazji wiechy. Jak zorganizować taka impreze , co podać jesli impreza pod surowymi murami domu? Cytuj
figiel Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Pewnie wszystko będziesz musiała dowieżć ? Więc proponuję jakieś kanapki ,coś z grilla .......no i dużo napojów :shock: . Cytuj
zuziorek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 napoje to pewnie te z półki "wyskokowe" i powrot taxowka? Cytuj
niuniaczek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Kasiu, grill - jak nabardziej - jakieś szaszłyki, kiełabaski, grzanki - a najważniejsze - zakropić alkoholem, żeby się dobrze mieszkało i sprawnie wykańczało. :shock: Ja to przerabiałam 3 lata temu Cytuj
zuziorek Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 zakupy poczynione, wieczorem bedzie panierowanie, jutro od rana sałatki a po południu imprezka...oj będzie się działo Cytuj
zuziorek Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 oj działo sie koleżanki...był grill i masa przekasek a dziś poprawiny Cytuj
figiel Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Kasiu wiecha udana ,pogoda dopisała ...... teraz "tylko" wykończenie .Będzie dużo przyjemności ...... i stresu.Sama to przechodziłam przed 6-cioma laty. Życzę ,żeby wszystkie plany i marzenia sie spełniły. Aha .......nie wiem ,jak w Twoim rejonie jest , bo u nas na wiechę zaprasza sie osoby ,które pracowały przy budowie domu .... Pozdrawiam :lol: . Cytuj
zuziorek Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Dziękuję....u nas tez zaprasza sie budowlańców, bo to dzieki nim dom pnie sie do góry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi