Gość niki Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zapewne słyszeliście już kiedyś o fundacji "Mam Marzenie". Spełnia ona marzenia chorych dzieci. Jednym z marzycieli jest Mateuszek Lang ze Szczecina. W niedziele ma ósme urodziny. Jego marzeniem jest dostac pocztowki od wielu ludzi. Jesli macie chwilkę czasu, kupcie pocztówke, napiszcie kilka miłych słów i wyslijcie mu. Was to bedzie kosztowało niewiele, a dla niego bedzie znaczyc ogromnie duzo. Oto adres: Mateuszek Lang ul. Wiślana 37 70 - 885 Szczecin https://www.mammarzenie.org/newspolska/2008/mateusz.php oto stronka Mateusza https://mateusz.szczecinianie.pl/ Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Niki przeczytałam, ciekawi mnie jakie Mateuszek pocztówki zbiera, domyślam sie że napewno z różnych miejscowości. Mama Mateuszka powinna napisać jakie gry komputerowe posiada, wysyłając żeby się nie powtórzyły te same, wiem że ma kłopoty gastrologiczne i dlatego napewno nie można dodatkowo wysłać słodyczy. Pozdrawiam Cytuj
minia51 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Sprawa załatwiona! Już dziś wyślę pierwszą kartkę. Dla mnie to drobiazg, a chłopcu sprawię radość. I z góry mówię że nie zostanę przy tej jedynej pocztówce. Cieszę się Niki, że dałaś namiary do Mateuszka.Pozdrawiam!!! Cytuj
Iwona01 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Pewnie, że wyślę pocztówkę i to pewnie nie jedną. Jeśli chłopcu ma to sprawić radość to czemu nie,dla mnie to żaden wydatek. Niech zagości na jego twarzy uśmiech nawet jeśli ja go nie zobaczę :shock: Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja również wyślę, ale moim marzeniem jest wysłać nie tylko pocztówkę. Nic mi nie pozostało jak osobiście napisać o uzyskanie informacji. Cytuj
Dorota Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Akcja wysyłania kartek zakończona. Rodzina Mateuszka zaprzestała już liczenia kartek - na razie naliczyli, że jest około 8000 :P Więcej informacji tutaj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi