zosia80 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja ogladałam sobie jeszcze za dawnyh czasów amerykańsie filmy to się zastanawiałam jak można gotować i oglądać tv. Ale jesdnak można bo odkąd ma mały telewizorek w kuchni to tak właśnie robie. Czy Wy też tak macie? Cytuj
Iwona01 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja mam aneks kuchenny połączony z dużym pokojem,więc gdy coś pichcę,to przy okazji zerkam na telewizor. Ale jestem amerykańska :lol: Cytuj
marysiasto Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 ja od miesiąca tez sobie patrze w kuchni na telewizor. :lol: Cytuj
basga Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja też z kuchni widzę TV...ale wolę oglądać na leżąco. :lol: Cytuj
bernadettt Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Czy to jest ważne ile osób ogląda telewizję w kuchni? Według mnie ten temat jest bez sensu, nie wnosi nic interesującego ani przydatnego na forum.Ale to tylko moje zdanie,bez obrazy :lol: Cytuj
As76 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 To jest temat poza kuchnią,więc nie musisz tu zaglądać jeśli nie chcesz. Ja nie oglądam ,bo kuchnia po drugiej stronie domu :lol: Cytuj
bernadettt Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Pewnie,że nie muszę i zastanawiałam się czy wyrazić TYLKO SWOJE zdanie,żeby nie wywoływać właśnie takich reakcji.Tu są różne tematy i lubię także te poza kuchnią jeśli są ciekawe....Nie chciałam nikogo urazić bynajmniej :lol: Cytuj
As76 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Pewnie nikt nie czuje się urażony,bo nie ma o co. Nieraz dobrze jest odreagować odpisując na jakieś inne tematy.Mnie nieraz brakuje tV w kuchni,ale 3 sztuki na piętrze jak na razie mi wystarczą. :lol: Cytuj
dodak Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Ja mam w kuchni tv od tygodnia, w końcu małżonek się dał namówić:lol: Bo strasznie chciałam sobie oglądać serial Scarlet a dzisiaj jest pierwszy odcinek no i się udało. Muszę powiedzieć że jest mi milej z telewizorem bo dużo czasu spędzam w kuchni i jak jestem sama w dmu to jakośc fajniej tak jest coś się tam rusza i gada a ja gotuje obiad:) Cytuj
pijaa Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Ja nie oglądam ale mój mąż chce mi kupić telewizor tylko ja nie chcę :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi