kondi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Chciałam się przywitac , znalazłam to forum 2 minuty temu . Nie wiem jeszcze co i jak ale jeżeli forum jest takie jak w tytule to trafiłam dobrze . Mam na imie Gosia . Jestem z zawodu cukiernikiem ,pracuje w piekarni . Lubie gotować również w kuchni , eksperymentować i poznawac nowe smaki . Uwielbiam kuchnie Tajską i różnego rodzaju sałatki . :( Cześć wszystkim !!! :lol: Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witaj Gosiu 🙂 Cieszę się, że nas znalazłaś i tak szybko dołączyłaś do naszego smacznego grona :lol: Chętnie poznamy Twoje przepisy :( Miło gościć cukiernika na naszej stronie 🙂 Pozdrawiam :P Cytuj
kondi Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 dziękuje , mam sporo przepisów nie tylko na ciasta też na chleb i bułki i nie tylko jak tylko mi na to czas pozwoli podzielę się zwami nimi , a jak na razie możecie korzystać z moich przepisów ze strony onet [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Witam Cię Gosiu serdecznie, jak znajdziesz czas to proszę podaj nam przepisy. Ja nie mam czasu " skakać " po innych stronach, a po drugie jestem wierna tylko tej stronie. Pozdrawiam. Cytuj
minia51 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Witam! To forum jest lepsze niż myślisz. Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Witam Ciebie Małgosiu i myślę,że z nami będziesz czuła się dobrze :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi