margheritac Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 składniki 2 szkl maki 1 szkl cukru 1 kostka kasi 6 jaj 2 lyzki oleju 3 kopiaste lyzki wiorek kokosowych 1 cytryna 50 g wodki 2 lyzeczki proszku sposób przygotowania Kasie, cukier, zoltka utrzec na krem, dodac reszte skladnikow i na koniec delikatnie wymieszac z ubita na sztywno piana z bialek. Piec w temp 175 stopni. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Zrobiłam babke wczoraj,tylko dałam 1,5 łyżki kokosu,tyle miałam w domu, i nie dałam cytryny bo także nie posiadałam w domu. Za to dałam zapach waniliowy. Dzięki za przepisik. Następnym razem dam dokładnie te składniki jakie są w przepisie. Pozdrawiam. Cytuj
margheritac Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 czesc Ewciu mam nadzieje ze i tak Ci smakowala nawet zmodyfikowana..... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi