pijaa Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Cześć myśle że trafiłam w dobre towarzystwo :lol: Cytuj
wiola344 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 :lol: Witaj Pijaa ,fajnie że dołączyłaś do naszej smacznej rodzinki i napewno w dobre towarzystwo :( Cytuj
minia51 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Cześć Pijaa. Trafiłaś w dziesiątkę! Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Witaj pijaa w doborowym towarzystwie! Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Pijaa witam Cię i zapewniam że znajdujesz się już w bardzo dobrym towarzystwie. Pozdrawiam Cytuj
pijaa Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Dzieki za miłe przywitanie :D spedziłam już pare dni na forum i stwierdziłam ze trafiłam wysmienicie jest po prostu bomba :P ciesze sie ze tu jestem pozdrowienia dla wszystkich :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi