margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Składniki: 40 dag makaronu 20 dag pieczarek 150 ml śmietany 8 dag sera 1/3 Kasi, sól sposób przygotowania Pieczarki pokroić, posolić i podusić na maśle. Makaron ugotować i odcedzić. W garnku po makaronie rozpuścić kasie dodać śmietanę i pieczarki oraz starty ser. Wymieszać. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Jadłam coś podobnego w Poznaniu. Makaron rozumiem ma być wstążki ?... Cytuj
margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Tak wskazany jest dlugi i szerszy makaron. Cytuj
speedo Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Prosty i dość fajny przepis. Robiłem coś podobnego i polecam. :lol: Cytuj
EWA1992 Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Zrobiłam makaron w tamtym tygodniu i jest to samo co jadłam w Poznaniu. Troszke obawiałam się czy mi śmietana się nie zważy, ale obyło się bez sensacji. Dzięki za przepis i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.