margheritac Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Składniki 3-4 cebule wołowina kostka rosołowa 0,5 l piwa sposób przygotowania Wołowinę pokroić na dość grube plastry i obsmażyć na maśle. Wcześniej posolić i popieprzyć. Wyjąć z patelni i wyłożyć do żaroodpornego naczynia. Na patelni podsmażyć cebulę, posolić popieprzyć i wyłożyć na wołowinę. Na patelnie dodać trochę mąki i wlać bulion oraz piwo. Przyprawić solą i pieprzem. Po zgotowaniu wylać na cebulę. Piec ok. 2 godz. https://' target="_blank"> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.