kasienia Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 POLEWA CZEKOLADOWA DO CIAST 2 łyżki margaryny 2 łyżki mleka 2 łyżki kakao 4 łyżki cukru Wszystko zagotować na małym ogniu. Cytuj
Miuriel Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Polałam tą polewą "cielaczka". Ja zawsze rozpuszczam margarynę, osobno w szklance łącze mleko, kakao i cukier, następnie wlewam do margaryny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.