apsik Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 SKłADNIKI makaron tortellini z mięsem -opakowanie 250 g 2 duże pomidory 2 ogórki zielone około 20 dag szynki konserwowej bazylia majonez Makaron ugotować według przepisu na opakowaniu,dodać resztę składników pokrojonych w kostkę...pomidora nie obierać ze skórki. Wszystko wymieszać dodając majonez i sporo bazylii,solić przed podaniem. Bardzo polecam bo jest smaczna. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Sałatka szybka i prosta. Oczywiście mogę dodać szynke wiejską? Cytuj
apsik Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Ewuś jak uważasz ale ja myślę ,że jak będzie wędzona to zmieni zupełnie smak. Jeżeli nie masz szynki to możesz użyć jakiejś dobrej wędlinki nawet drobiowej. Cytuj
mart Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Sałatka rewelacyjna!!! To coś dla mnie ;) dodałam jeszcze kukurydze i świeżą paprykę,smakuje bosko, Apsik dziękuję za przepis i daje 5. Cytuj
dida Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Często robię, ale nie dawałam szynki. Za to do majonezu daję dwa ząbki czosnku - też dobre :-) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Już dawno jej nie robiłam chyba czas przypomnieć domownikom jej smak :-) Cytuj
teresap Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Elu robiłam twoją sałatkę , dzieciom bardzo smakuje , ja mam jedno ale żeby tej szynki nie dawać , bo ona ginie a lepiej ją po prostu zjeść Bardzo dobre śniadanie czy kolacja , naprawdę polecam POZDRAWIAM Cytuj
BeaGa Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Ja do tej pysznej sałatki dodaję jeszcze posiekany koper. Dodaje niezapomnianego smaku i zapachu. Polecam spróbować. Na pewno nie pożałujecie :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi