Dorotaxx Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Iwonko bardzo sie ciesze,ze smakowało!!!! Od jakiegoś czasu to moje ulubione ciacho . Niestety są tego skutki tu więcej , tam więcej ,,, i znowu trzeba zacząć diete Pozdrawiam Cytuj
sabina1974 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 ciasto wyglada super chyba sie pokusze je zrobic.Dorotko aby nelozyc te torty na stojak mozna w srodku ciasta wykroic kolko troszke wieksze niz ta rurka laczaca pe pietra Cytuj
sabina1974 Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 niewiem czy Dorotko juz widzialas taki stojak z plastiku ja ostatnio robilam jak sobie przypominasz ten duzy tort on byl na plastikowym stojaku i byl stabilny bo go dosc mocno skrecaz ale przy krojeniu musicz trzymac ten spod :P metalowy jest o wiele mocniejszy, czy moge zapytac ile taki kosztuje w Polsce bo u nas plastikowy 4 pietrowy okolo 30 euro+przesylka :P Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Sabinko ja wlaśnie zamówiłam 3 piętrowy stelaz z plastiku, mam nadzieje ze bedzie dobry . Zapłaciłam za niego 32 zł + koszt przesyki : [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 ciasto wyglada super chyba sie pokusze je zrobic.Dorotko aby nelozyc te torty na stojak mozna w srodku ciasta wykroic kolko troszke wieksze niz ta rurka laczaca pe pietra dziękuje za cenne rady!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi