Dorotaxx Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Kochana, mam ndzieje ze kiedys bede mistrzynią , narazie jestem amatorką ale bardzo,bardzo dziękuje za te słowa . Są dla mnie baardzo cenne .Pozdrawiam Cytuj
ANGI Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Oj tak nie wygląda Tort amatorski i nie pochlebiaj tym wszystkim na tym poziomie:) dla mnie z umiejętnościami jesteś na dużo wyższym poziomie. i aż wstyd przyznać ale taki wspaniały tort nigdy by mi nie wyszedł. Dałaś mi za to inspirację na użycie do dekoracji następnych tortów barwnika złotego w proszku (bardzo piękny kolor). pozdrawiam cieplutko:))) Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 16 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Kup taki barwnik koniecznie! Rewelacja! Rozrobilam go z niewielką iloscia wody ( dosłownie 2 krople) i malowałam pędzelkiem . Piękny efekt. Barwnik kupiłam w tortowni . Cytuj
ANGI Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Dorotko kupię napewno:) Właśnie zakładam sobie tam konto:) dziękuję Ci bardzo za Tą wiadomość. Gdyby nie Ty nawet nie wiedziałabym że taka strona istnieje. ja tylko na allegro zamawiałam, a tam już nic ciekawego nie było:) Tort to poprostu dzieło sztuki jestem nim poprostu zachwycona. Przy najbliższej okazji spróbuję taki właśnie zrobić:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi