hokusik Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Dziękuję ;) Tylko serduszka były gotowe ale już teraz mam po nich blister z formą więc bedą "swoje". Cytuj
zebcia Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 Ale cudny tort ;) pozazdrościć zdolności brawo! Cytuj
ewa42 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2009 Naprawde cudny tort tylko pozazdroscic takich zdolnosci przepiekny:)) Cytuj
anulka2a Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Witam robiłam tort dla chrześniaka dodaje zdjęcia Cytuj
ANGI Opublikowano 20 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2009 Śliczny torcik:) Gratuluję ;) Cytuj
campari Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 swietna inspiracja, w maju mam komunie corki, przygotowuje komunie sama w domu i nie wiem, czy porywac sie na pieczenie tortu, to jednak bardzo ryzykowne przedsiewziecie, bo nie ma jak co, ale tort musi byc i dobry i dobrze sie prezentowac. mam sporo czasu wiec pomysle nad tym.. ale torcik pierwsza klasa :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi