Annar Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Wygląda pysznie, że mam go ochotę zrobić na święta. Znowu za dużo napiekę i bedziemy to do konca roku jedli :-) Cytuj
bettsi Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 A czy można użyć ser z wiaderka :-) Cytuj
minia51 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Ja kupiłam ser w kawałku i przekręcałam przez maszynkę. Kiedyś robiłam sernik z innego przepisu i poszłam na łatwiznę... kupiłam ser mielony w wiaderku. Do tego sernika możesz dodać ser z wiaderka, ale to tylko moje zdanie. Ja bym tak zrobila.Pozdrawiam,dzieki za życzenia. na tym forum każdy pomaga jak może, ja też zasięgałam kilkakrotnie rad, kto pta nie błądzi. Cytuj
avva3 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 przepis super ja robię go już od lat!!!!!! zamiast margaryny -maselko i dodaje jeszcze aromat do sera....pychotka Cytuj
As76 Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 ja też robię ten sernik od kilku lat ser daję zwykły w kostce i nie mielę.W tym przepisie nie ma to znaczenia,bo mikser ser rozbije i jest ok. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi