Selena Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 1 główka sałaty 1 puszka ananasów wędzony łosoś w plasterkach 1 średnie awokado Na sos: 2 łyżki musztardy sarepskiej 2 łyżki miodu 2 łyżki oliwy 2 łyżki wody sól, pieprz do smaku Sałatę porwać na małe kawałki, plastry ananasa kroimy w ćwiartki, podobnie robimy z awokado po obraniu. łososia kroimy w cienkie paseczki. Wszystko mieszamy i polewamy wcześniej przygotowanym sosem z podanych składników. Doprawiamy solą i pieprzem. SMACZNEGO! Cytuj
kondi Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 koniecznie musze zrobić i spróbować , pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.