ANGI Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Dla mnie bomba:))) Piękne torciki, aż mi słów brakuje:) Jestem zachwycona:))) Cytuj
Asieńka Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Bardzo fajne torty :D :P :) :). Cytuj
Aniamal Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 bardzo dziękuję za słowa uznania jestem zadowolona,bo taki tort komunijny robiłam po raz pierwszy Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Cudne torciki!! Gratuluje! Napisz prosze jaką masa obłozyłaś piersi bo wygladają jak prawdziwe. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Aniamal Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 piersi są zrobione z masy marcepanowej,wypchane ciastem,które wykroiłam po bokach tj.talię Cytuj
Aniamal Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 brodawki pomalowałam kawą,trochę za mocną Cytuj
sabina1974 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 super co nie :P ciacho super ale jak zrobilas bialy krem? ja tez zrobilam ciasto z waszych przepisow Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 brodawki pomalowałam kawą,trochę za mocną Bardzo ci dziękuje za odpowiedz . z tą kawą to dobry pomysł. Pozdrawiam Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Sabinko Ty to nazywasz ciastem??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez to dzieło sztuki jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z krzesła spadłam normalnie pisz mi tu czym pokrywałaś tort , z czego robiłaś różyczki , no wszysto,wszystko bo sie od Ciebie nie odczepie!!!!! Pozdrawiam i GRATULUJE!!!!!!!!!!! Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Sabinko jeśli mozesz to napisz mi jeszcze gdzie kupiłaś taki świetny stelaz? Cytuj
Aniamal Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Sabinko tort ślubny jest cudny,a co do masy o którą pytasz to jest tylko bita śmietana Cytuj
sabina1974 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Sabinko Ty to nazywasz ciastem??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przeciez to dzieło sztuki jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z krzesła spadłam normalnie pisz mi tu czym pokrywałaś tort , z czego robiłaś różyczki , no wszysto,wszystko bo sie od Ciebie nie odczepie!!!!! Pozdrawiam i GRATULUJE!!!!!!!!!!! ten stojak to kupila moja kuzynka w internecie na jakiejs niemieckiej stronie bo ja mieszkam w niemczech.Tort przykrylam marcypanem u nas mozna kupic juz rozwalkowany w kolko,rozyczki tez z marcepanu okolo 120sztuk.ten dolni tort to rosze ten 2 to rafaelo ten3 i4 to biszkopt z kremem z masla,jajek,spyrytusu,kakao.bardzo dziekuje za pochwale,bardzo sie ciesze ze was znalazlam bo tutaj te niemieckie przepisy niesa takie smaczne jak nasze "domowe" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi