Olga Smile Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Witajcie :P , Jestem zdecydowanie nową osobą na forum, ale z gotowaniem znam się nie od dziś :P Mam nadzieję miło spędzić tutaj czas, dzielić się przepisami, pomysłami i kulinarnymi radami. Moja specjalizacja to dania na imprezy ze szczególnym uwzględnieniem przepisów, które można wykonać wcześniej, przed przyjściem gości. Pozdrawiam Olga Smile Cytuj
minia51 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Witaj Olgo w naszym smacznym gronie! Cytuj
czerusia Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Witam Cię wśród forumowiczów:) Cytuj
Christina Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Olgo, witam Cię serdecznie :P Cytuj
Olga Smile Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Bardzo dziękuję za tak miłe powitanie, jest mi bardzo miło :P Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Witaj Olgo na naszym forum, chętnie zapoznamy się z Twoimi pomysłami :P Pozdrawiam :P Cytuj
wiola344 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 :P Witam cię Olgo serdecznie w smacznym gronie :P Cytuj
ajaj Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Witamy Olgo. Z niecierpliwoscia czekamy na na Twoje nowe przepisy i pomysly. Cytuj
Olga Smile Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Bardzo Wam dziękuję za tak miłe przyjęcie!!! ajaj - przepisy zamieszczam minimum trzy razy w tygodniu w poniedziałek, środę i piątek. Czasami częściej jak już muszę i nie mogę się sama doczekać :P Zawsze mogę pomóc w skomponowaniu menu imprezowego, bo na tym jedzeniu najlepiej się znam :P Jeżeli będziecie mieli taką potrzebę to zapraszam, zawsze da się coś wybrać, co pasuje dla danych gości, otoczenia lub okazji. Razem pomyślimy, podumamy i coś ustalimy :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi