Klamerka Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Nie wiem jak Wy ale ja lubię czasami poukładać puzzle. Niestety w czasie naszych przeprowadzek i innych życiowych zawieruch :P straciliśmy nasz "układankowy" zbiór. Pan Klamerka do tej pory jest niepocieszony :P Dlatego teraz od czasu do czasu zamiast zawalać podłogę w całym pokoju :D układamy puzzle online. Np. na tej stronie. Polecam! :P Cytuj
Marcin Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Bardzo fajna strona. Kiedyś już tam trafiłem - nie polecam jeżeli nie macie czasu :grin: Cytuj
iwona30 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Znam tę stronę, regularnie tam zagladam jest super polecam. Pozdrawiam i życzę miłej zabawy. Cytuj
bobiszcze Opublikowano 17 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2011 Też to znam :) Jaki ten świat jest mały... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi