Pączuszek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Cieszę się że ciasto ma powodzenie u mnie przeleżał ten przepis kilka lat zanim spróbowałam, też nie miałam przekonania do tej masy. Dzięki za dobre słowa.Pozdrawiam Cytuj
margaret65 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Jak tak to i ja sie biorę do pieczenia owego ciasta:) bo pysznie wygląda no i ta bułka mnie zaintrygowała ,musze upiec by samej sie przekonać:) -super przepis :lol: pozdrawiam:) Cytuj
Gość Artemida Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Szczerze polecam ;) Na początku bałam się, czy bułki nie będzie czuć, na szczęście niepotrzebnie ;) Do masy dodałam aromatu cytrynowego i sok wyciśnięty z około 1,5 cytryny - wyszło wyśmienite! Już drugi raz w ciągu tego tygodnia robię to ciasto, po prostu nie możemy się z rodzinką nim nacieszyć ;) Tylko tym razem, dałam trochę więcej bułki - i nie kajzerki, tylko normalne - wtedy masa jest gęstsza (przynajmniej w moim przypadku ;) ) Cytuj
dziola Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Wygląda bardzo smakowicie. Ostatnio miałam ochotę na upichcenie czegoś pysznego z kokosem, tak więc przy najbliższej okazji zostanie wypróbowany ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Czy bułki maślane też wchodzą w grę > jeśli tak to taką samą ilość co kajzerki ? Cytuj
Pączuszek Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Do tej pory robiłam ze zwykłymi bułkami, nie wiem czy maślane będą dobre. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi