Pączuszek Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Cieszę się że ciasto ma powodzenie u mnie przeleżał ten przepis kilka lat zanim spróbowałam, też nie miałam przekonania do tej masy. Dzięki za dobre słowa.Pozdrawiam Cytuj
margaret65 Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Jak tak to i ja sie biorę do pieczenia owego ciasta:) bo pysznie wygląda no i ta bułka mnie zaintrygowała ,musze upiec by samej sie przekonać:) -super przepis :lol: pozdrawiam:) Cytuj
Gość Artemida Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Szczerze polecam ;) Na początku bałam się, czy bułki nie będzie czuć, na szczęście niepotrzebnie ;) Do masy dodałam aromatu cytrynowego i sok wyciśnięty z około 1,5 cytryny - wyszło wyśmienite! Już drugi raz w ciągu tego tygodnia robię to ciasto, po prostu nie możemy się z rodzinką nim nacieszyć ;) Tylko tym razem, dałam trochę więcej bułki - i nie kajzerki, tylko normalne - wtedy masa jest gęstsza (przynajmniej w moim przypadku ;) ) Cytuj
dziola Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Wygląda bardzo smakowicie. Ostatnio miałam ochotę na upichcenie czegoś pysznego z kokosem, tak więc przy najbliższej okazji zostanie wypróbowany ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2009 Czy bułki maślane też wchodzą w grę > jeśli tak to taką samą ilość co kajzerki ? Cytuj
Pączuszek Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Do tej pory robiłam ze zwykłymi bułkami, nie wiem czy maślane będą dobre. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.