Aniamal Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 tort przekładany ptasim mleczkiem Ptasie mleczko: 1 puszka mleka skondensowanego niesłodzonego 2 galaretki(najlepiej każda inna-wygląda ładniej w przekroju) Galaretki rozpuścic w połowie ilości wody podanej na opakowaniu.Puszkę mleka (dobrze schłodzonego) podzielic na pół.Do ubitego mleka dodawac wystudzoną tężejącą galaretkę.Od razu wykładac na biszkopt.Każdą galaretkę ubijac oddzielnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.