apsik Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Może ktoś wie co dzieje się z Elżunią10,często pisała a od jakiegoś czasu wcale się nie odzywa. Termin porodu miała na 7 maja i martwię się czy u niej wszystko dobrze.... Jeżeli ktoś wie coś na ten temat to proszę ...napiszcie. Cytuj
As76 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Też nic nie wiem.Wysłałam do niej nawet kilka prywatnych wiadomości i nic... Zupełna CISZA!!!!!! Cytuj
apsik Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Anetko miejmy nadzieję,że jest tak zajęta dzidzią że nie ma dla nas czasu. Może jak znajdzie chwilkę to się odezwie,ale martwie się bo podczas ciąży bardzo żle się czuła. Cytuj
figiel Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Kiedyś często rozmawiałyśmy ,a teraz zupełna cisza .Pisałam do niej na gg ,ale bez odpowiedzi :D . Jestem dobrej myśli .Pewnie niedługo sie do nas odezwie . Elżuniu pozdrawiamy !!!! Cytuj
minia51 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ja też kilkakrotnie pisałam do niej na GG. Prosiłam aby się odezwała bo bardzo martwię się o nią, ale nikt nie odezwał się. Przecież ma córkę, która mogłaby za mamę coś napisać. Jeszcze dziś raz spróbuję napisać. Jeśli któraś dowie się czegoś o Elżuni, niech zaraz napisze na forum. Cytuj
apsik Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Chciałam zawiadomić te osóbki które niepokoiły się tym ,że nasza Elżunia nie odzywała się. Urodziła zdrowego dzidziusia ....Michałka i teraz jest zajęta opieką ,ale napewno niebawem się do nas odezwie. Cytuj
As76 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Też już z Nią rozmawiałam !!!! :D Cytuj
niuniaczek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Ufff, no to wszystkim ulżyło - pozdrawiamy Elzunię i gratulujemy synka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi