Selena Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 1 brokuł 1 kalafior 4 jajka 2 pomidory 1 mały jogurt naturalny 2 łyżki majonezu ząbek czosnku sól, biały pieprz natka pietruszki do dekoracji Brokuła dzielimy na różyczki i gotujemy w osolonej wodzie na półtwardo, to samo robimy z kalafiorem. Studzimy. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w cząstki, pomidory także kroimy w cząstki. Różyczki brokuła i pomidora wykładamy luźno na półmisek, na wierzchu układamy cząstki jajek i pomidorów. Z jogurtu, majonezu, soli , pieprzu i przeciśniętego przez praskę czosnku robimy sos. Warzywa polewamy sosem i posypujemy natką pietruszki. Cytuj
campari Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 znam i uwielbiam <mlask> Cytuj
Selena Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 campari, Ty smakoszko, mlask mlask mlask:P. Pozdrowionka;-) Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Napewno spróbuje :grin:) Cytuj
Selena Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 slodziuutka, jeśli masz możliwość to zamieść zdjęcie;-)))) pozdrawiam. Cytuj
campari Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 mam wszystkie skladniki nawet w domu, wiec kto wie, moze dzis zrobie rodzince na kolacje :grin: Cytuj
slodziuutkaa Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Sałatka zrobiona, zabrakło mi pomidora, dodałam wiec troche ogórka. Smakuje tak jak wyglada ! Polecam Cytuj
Selena Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Słodziuuutka, bajera wyszły Ci te fotki, cieszę się, że smakowało. Cmoooooookas;-) Cytuj
Jolcia Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Jadłam tą sałatkę na urodzinach i bardzo mi smakowała. W domu też ją zrobiłam .Polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi