iwonka221 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Sałatka jest bardzo pyszna!!!!!!Dzięki bardzo za przepis!!!Pozdrawiam!!! Cytuj
minia51 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 Sałatka zrobiona i zjedzona. Mój syn zażyczył sobie dodania do oryginalnego przepisu 2 ogórków małosolnych i trochę pieprzu. Ale to już jego smaki. Dzięki za przepis. Cytuj
teresap Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2008 DZIĘKUJE za każde dobre słowo i cieszę się że smakuje POZDRAWIAM Cytuj
ebkasia Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 Jest OK!!! dobry pomysł na dobrą, sztbką a do tego smaczną sałatkę. (a co do reklam to : witaj w gronie antyreklamom na forum hihihihi) Cytuj
TheKrzychu Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Szukając czegoś taniego i oryginalnego - Zainteresowała mnie nazwa tematu "Sałatka z Zupek". Po przeczytaniu przepisu od razu zabrałem się do robienia, po zrobieniu szybciutko do lodówki. Trochę bym zmienił i dodał 3 łyżki majonezu i 3 pomidory.... Ale najważniejsze jest to że było dobre i wszystkim wyśmienicie smakowało. Gratuluje oryginalności. Pozdrawiam A oto zdjęcie: Cytuj
Kaliope Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 No prosze jaka ładna sałatka :P Witamy na forum! Wszystkiego smacznego :D Cytuj
adrijah Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 zrobiłam do polędwiczek :P wygląda na to, że rodzinka polubiła sałatki z zupkami, bo nie marudzili :D ale zachwytów nie było ani propozycji jak 'poprawić' smak. jest po prostu smaczna, łatwa i szybka do zrobienia, więc bardzo prawdopodobne, że będę do niej wracać Cytuj
AnnaK Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Sałatka rzeczywiście jest smaczna.Następną spróbuję z ogórkiem małosolnym,papryką i może z tuńczykiem. Cytuj
teresap Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 POZDRAWIAM WSZYSTKICH I BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE SAŁATKA SMAKUJE PRZEPRASZAM ŻE NIE ODPISUJE ALE JESTEM NA WCZASACH I NIE MAM DOSTĘPU DO KOMPUTERA Cytuj
jol@ Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Szybka i smaczna sałatka. Warto spróbować!!! :razz: Cytuj
adrijah Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 powiedzcie mi.. spotkaliście się może z opinią, że ta sałatka wygląda nieapetycznie, jak robale? ja czytałam takie opinie na podstawie zdjęć, na żywo nikt niczego takiego nie zauważył Cytuj
teresap Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Wszystkich gorąco witam i przepraszam że nie odpisywałam , ale dopiero dziś wróciłam. A co do wyglądu sałatki – to zależy od skojarzeń Najważniejsze że smakuje a jak kto chce dodać „ przysmaków „ to jego sprawa POZDRAWIAM Cytuj
Gość kacza2 Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Znałam tą sałatkę, ale w wersji z kukurydzą i ananasem... ale nie wszyscy lubią takie połączenia :). Muszę spróbować tej wersji, wyglada bardzo apetycznie Cytuj
teresap Opublikowano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 POLECAM !!!!!!!!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi