mart Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Dla mnie osobiscie ta salatka najlepiej smakuje z zupek knorr-ser w ziolach,no i obowiazkowo musi byc jeszcze swieza papryka i troszke keczupu ale to rzecz gustu Cytuj
Emma Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Ta sałatka jest ŚWIETNA!!!Jak dla mnie to najlepsza z typu "sałatka z zupek chińskich". Mój przepis różni się od tego powyżej tym,że dodaję jeszcze cebulę pokrojoną w kostkę,posypuje ją wcześniej przyprawami z zupek i odstawiam na kilkanaście minut. Polecam!!! Cytuj
teresap Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Wreście mogę pisać na forum Cieszę się że sałatka nie sprawia problemu , a nawet smakuje POZDRAWIAM Cytuj
ina12 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 Tereniu sałatka bardzo smaczna, dziękuję za przepis. Pod Twoim przepisem mam inną sałatkę i przez ten przepis dodałam trzy jajka, przeszkodą nie było. Dodatkowo dodałam dwie łyżki majonezu, ogórek miał małą zawartość wody. Za mało przebywasz z nami, proszę dodawaj więcej Twoich świetnych przepisów i utrzymuj kontakt z nami. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
teresap Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 ?INA? ?czym zasłużyłam na te pochlebstwa , DZIĘKUJE baaardzo . Nie mam zamiaru Was opuszczać , tylko czas nie zawsze mi pozwala i przepisy się powtarzają . Obiecuje coś dożuci no i bez Waszych przepisów też moja kuchnia by była uboższa. Twoje drożdżowe bez urabiania- obiegło polskie :) Dziękuje jeszcze raz za miłe słowa i życzę miłości i pokoju na cały rok2009 Cytuj
ina12 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Tereniu dziękuję, ja Tobie i całej rodzinie życzę wszystkiego najlepszego. Przez jakiś czas Ciebie nie ma, ale między innymi jak dodasz przepis to jest zawsze coś konkretnego i bardzo smacznego. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Gość megi39 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Sałatka jest SUPER! najlepiej smakuje oczywiście latem... u mnie gości na każdej imprezce... a i robię ją na 3 godz. przed przyjściem gości i wstawiam do lodówki. Cytuj
teresap Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Sałatka jest SUPER! najlepiej smakuje oczywiście latem... u mnie gości na każdej imprezce... a i robię ją na 3 godz. przed przyjściem gości i wstawiam do lodówki. Megi - bardzo się cieszę że sałatka smakuje i POZDRAWIAM Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi