pina1989 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 ja piekę podobne ciasto ale daje roztopionąa margarynę najlepiej delmę z jogurtem albo masło śmietankowe Cytuj
łolga Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Wasze ciasta wyglądają super. Bardzo się cieszę ,że smakowało :D Pozdrawiam i dziękuję za wklejenie zdjęć. Cytuj
hanamona Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Ciasto dzisiaj upieklam no i faktycznie ciasto bardzo szybko sie robi,a co nawazniejsze jest bardzo pyszne.Dziekuje za przepis. Cytuj
Annar Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Wygląda smakowicie, zaraz biore sie do pracy :D Cytuj
Maryśka2308 Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Ciasto pycha;) I rzeczywiscie banalne;) Dzisiaj też robię tylko tak sobie myślę że może ubije białka,wydaje mi się ze wtedy ładniej wyrośnie. Co o tym myślicie?? :D Cytuj
łolga Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2008 Jeszcze nie próbowałam robić z pianą może być fajny efekt. Jak zrobisz to daj znać jak wyszło. P.S. cieszę się ,że ciasto smakuje :D Pozdrawiam Cytuj
Gość mia77 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 WITAJCIE ,WłAśNIE CIASTO PIECZE MI SIE W PIEKARNIKU.zOBACZYMY JAKIE WYJDZIE ,NAPRAWDę PROśCIUTKIE :D Cytuj
Gość mia77 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2008 Niestety :D nie wyrosło za dużo ,a robiłam z podwójnych składników.Ale w smaku niczego nie brakuje Cytuj
Maryśka2308 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 mia77- nie martw się - ono jakoś super wielkie nie urośnie :D To jest placek na szybko więc wysokość taka w sam raz ale za to jaki smak :P Cytuj
sowa55 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2008 witam :P czy na blaszke robic z podwojnej porcji?:> i czy ktos probowal to robic z czeresniami? bo zamierzam zrobic to ciasto... dzis to juz troche pozno ale jutro jak najbardziej :D. Cytuj
łolga Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Tak , na blaszkę z podwójnej porcji a z czereśniami nie robiłam jeszcze. Cytuj
ewa11 Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 :D Dzisiaj znów placuszek zagościł na moim stole :P Cytuj
IGA Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2008 Dołączam się do wszystkich pozytywnych opinii na temat tego ciacha. Warto mieć ten przepis pod ręką gdy chce się upiec coś na szybko. Ciasto robi się w parę minut i jeszcze szybciej zjada. Cytuj
figiel Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 Dosłownie ....ciasto w parę minut ..... pieczone przed obiadem ,do popołudniowej kawki.....Powiem krótko ; łatwe ,szybkie i smaczne . Pozdrawiam :arrow: . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi