maria02 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Kilka dni nie było mnie na forum. Teraz za każdym kliknięciem witają mnie spadające reklamy. Czy to jużtak zostanie? Powiem szczerze, iż mi to przeszkadza. Cytuj
minia51 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Mnie też.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
ela52 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 I ja dolaczam sie do tych wypowiedzi. Cytuj
Iwona01 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Mnie też przeszkadzają. Jest to naprawdę wkurzające, bo ostatnio nie mogłam nawet napisać przepisu,bo reklama "podążała" za kursorem myszki.Czy nie mozna cos z tym zrobić? :grin: Cytuj
Marcin Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Reklamy podążające za kursorem można zamknąć "krzyżykiem". Natomiast generalnie co do reklam - są one tutaj w oczywistym celu - stronę trzeba finansować i na to pozwalają właśnie wpływy z reklam. Że są denerwujące i przeszkadzają - to prawda - długi czas były mniej uciążliwe reklamy - ale niestety wpływy z nich systematycznie malały (co wynikało m.in. z tego, że czytelnicy "przyzwyczajali się" do ich obecności i przestali je zauważać) i obecnie nie pozwalają na utrzymanie tak popularnej strony jak smaczny.pl. Stąd decyzja wprowadzenia bardziej widocznych reklam. Mam nadzieję, że korzyści, informacje i przepisy, które znajdujecie na smaczny.pl zniwelują z nawiązką niedogodności związane z reklamami. Przypominam jednocześnie, że sposobem na uniknięcie reklam jest skorzystanie z extra.smaczny.pl - tam oczywiście reklam nie zobaczycie. Po wykupieniu abonamentu na extra.smaczny.pl reklamy oczywiście znikają także z forum. Podsumowując - niestety w obecnych "skomercjalizowanych" czasach nie jesteśmy w stanie przedstawić Wam kompletnie darmowej alternatywy. Utrzymanie tak popularnej strony internetowej niestety kosztuje niebanalne pieniądze - dlatego też zwyczajnie musimy mieć źródło finansowania. Myślę, że w tym temacie już wiele więcej nie jestem w stanie napisać. Cytuj
kofik Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Nie można było się spodziewać innej odpowiedzi... i tak długo obeszlo sie bez tych reklam...pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi