karmelka86 Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 zrobiłam pierwszą sałatkę z waszego forum i nawet mi się udała... nie obyło się bez małych wpadek hihi ... zapomniałąm tuńczyka podzielić na 2 części a więc miała jedną i ser ztarłam na drobno aha i zmodyfikowałam przepis do 1 cebuli. Sałatka wyszła ok. :( Ale najważniejsze w tym wszystkim słowa jakie usłyszałam od swojego partnera : " Powinnaś więcej pichcić z tych przepisów z internetu bo wyszło Ci super. Smakuje mi bardzo." Mi nic więcej nie potrzeba hihi ;-) Nie wiem czy mogę zamieszczać takie komentarze ale dla mnie było to coś ważnego. A teraz czas na kolejny przepis ... trzeba poszperać na forum a może ktoś by mi coś polecił?? Dziękuję wszystkim a najbardziej autorce przepisu. ;) Cytuj
kim Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Sałatka jest naprawdę pyszna, odkryłam ją dzięki temu przepisowi! Wielokrotnie już gościła na moim stole, teraz przygotowuję ją na święta! Polecam:) Cytuj
lily Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2010 sałatka jest dobra następnym razem oprócz kukurydzy dodam jeszcze kilka ogórkow konserwowych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi