Katarzyna Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Wreszcie zrujnowałam budżet domowy i kupiłam parownik :P Niby podają czasy jak co ile parować i na której półce, ale jak na początek dla żółtodzioba to troszkę mało :grin: Dlatego postanowiłam zapytać się Was i poprosić o kilka rad co i jak robić :-D Mięsko najpierw zasypywałam przyprawami i solą na kilka godzin tak żeby przeszło i dopiero parowałam . Warzywa myję i odrobinkę solę po wierzchu . Jak postępować przy parowaniu ryby , lub na przykład udek z kurczaka :grin: Będę wdzięczna za wszystkie porady :P Pozdrawiam serdecznie Katarzyna A tak nawiasem mówiąc to M jest zadowolony że wreszcie więcej siedzę na SMACZNYM już się stęsknił za nowinkami :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.