Dorotaxx Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Kochani zwracam się do Was z ogromną prośbą. Proszę Was o oddanie głosu na moją koleżankę. A dokładnie na jej marzenie. Bardzo was prosze o zarejestrowanie się na tej stronie ( zajmie wam to dosłownie 2 minutki) i oddanie głosu wlaśnie na nią. Jeśli zdobędzie tych glosów dużo to jej marzenie zostanie spełnione. Dostanie pieniążki na remont mieszkania , który jest w opłakanym stanie. To nie jest kolejny łańcuszek a moja prośba do Was Kochani, wiem ze można na Was liczyć!!!!! : https://lekko.o2.pl/marzenie/1043 . Pozdrawiam Serdecznie Dorota Cytuj
KIKI Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 zagłosowałam, wierzę, ze się uda pozdrawiam Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Kiki ogromnie dziękuje, każdy głos sie liczy!!! Cytuj
Christina Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Widziałam już link do tego marzenia na innym forum - już wcześniej zagłosowałam :D Cytuj
minia51 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zagłosowałam i ja. Tzn zarejestrowałam się. Czy trzeba było jeszcze coś napisać? Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Bardzo ci dziękuje Christino!!! Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zagłosowałam i ja. Tzn zarejestrowałam się. Czy trzeba było jeszcze coś napisać? Nie miniu, nie trzeba nic pisac, wystarczy oddany głos. Bardzo ci dziękuje kochana! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi