Gość hultaj Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 mam problem bo jestem dośc młodym kucharzem i niemam pojęcia czy czy cząber je sie cały czy tylko listki sie dodaje.Listki sa stosunkowo małe a łodygi troszke twardsze.Prosze o szybką dopowiedz bo dzisiaj do kolacji mi trzeba.Zawsze dawalem ten z torebek ale to nie to i czegos zawsze brakowalo. Cytuj
Christina Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2008 Niestety, dopiero teraz zobaczyłam ten post... Pewnie już po kolacji - ale napiszę. Jako przyprawa i ziele lecznicze, cząber jest stosowany w calości. Nie należy go jednak zbyt długo gotować, bo gorzknieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.