halina mlodzieniak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Śliczny torcik, ale masz zdolnosci :grin: Cytuj
bona Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ucieszyły mnie bardzo Wasze słowa uznania.Bardzo dziękuje i pozdrawiam gorąco. :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Moje gratulacje, tort jest pięknie wykonany. Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Inspiracje czerpie od Ciebie Dorotko ,a oto efekt.Bardzo daleko mi do pierwowzoru,ale w rzeczywistości lepiej się prezentują niż na zdjęciu.Na swoja pociechę mogę dodać,ze tak goście jak i osoba obdarowana myśleli,ze tort był kupiony w sklepie.Bardzo Ci dziękuje i czekam na nowe pomysły. Cudo, cudeńko!!! Piekny tort! Gratuluje talentu Cytuj
Gość alkamor Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Coprawda tort Dorotaxxx był dla mnie inspiracją jednak z braku kwadratowej formy w domu zrobiłam w tortownicy i oto efekt (choć nie tak spektakularny jak Dorotaxxx oczywiście :) ale był to mój drugi tort z tą masą) Cytuj
czerusia Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Coś pięknego te torciki :) Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2010 alkamor bardzo ładny torcik pozdrawiam Cytuj
marzenab83 Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2010 Dorotko jeśli pozwolisz, to odmałpuję od Ciebie ten torcik:) Jeszcze mam pytanie do Ciebie odnośnie dekoracji z kremu, bądź bitej śmietany. Czy masz przepisy na takowe, żeby można było łatwo nimi dekorować i żeby nie spływały z ciasta. Cytuj
Dorotaxx Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2010 Dorotko jeśli pozwolisz, to odmałpuję od Ciebie ten torcik:) Jeszcze mam pytanie do Ciebie odnośnie dekoracji z kremu, bądź bitej śmietany. Czy masz przepisy na takowe, żeby można było łatwo nimi dekorować i żeby nie spływały z ciasta. Podpatruj.Ja tez szukam inspiracji w necie.Nie ma w tym nic złego Mam taki przepis. 4 łyzki mąki pszennej 4 łyzki mąki ziemniaczanej litr mleka cukier waniliowy szklanka cukru kostka masła kostka margaryny z podanych składników ugotuj budyń,masło i margaryne ucieraj i dodawaj po łyzce zimnego budyniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi