kuba6415 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Witam.Alu myślę że buraczki smaku nie zmienią.Być może smak się poprawi.Pozdrawiam. Cytuj
ala291 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2008 kuba6415...zapewniam Cie,że dam Ci znać,jak smakowały "twoje" buraczki :razz: tylko patrzeć,jak zaraz przyjdą chlody...czas leci...pozdrawiam serdecznie :razz: Cytuj
Basia K Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dziś robię te buraczki. Mam jedno głupie pytanie,nie śmiejcie się :?: Jak długo gotowac te buraczki? Cytuj
figiel Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Nie wiem ,czy chodzi o gotowanie słoików ? ,bo moje gotowałam 15-20 minut . A buraczki gotowałam ,aż były miękkie. Ps. Dzisiaj właśnie miałąm do obiadu i są w sam raz :?: Cytuj
Basia K Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Dziękuję Dorotko. Moje właśnie się gotują i nie wiedziałam jak długo jeszcze. Cytuj
kuba6415 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witaj Basiu ,Witaj Dorotko.Jeżeli chodzi o gotowanie buraczków ja robię w ten sposób.Gotuję buraczki do momentu kiedy zacznie odchodzić skórka.W następnym etapie i tak sie je zagotowuje.Pozdrawiam. Cytuj
Basia K Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Katastrofa! włozyłam buraczki do słoików,zaczęły się w tychże słoikach gotowac i uświadomiłam sobie,że nie wlałam oleju....!!!!! Ale jestem zła na siebie :?: Cytuj
kuba6415 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Witaj Basiu.Nic się niestało,olej można dodać po otwarciu słoiczka.Będzie to samo.Pozdrawiam. :?: Cytuj
Basia K Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Dziękuje Kuba za szybka odpowiedź.Już się bałam,że nic z tego nie będzie. Pozdrawiam Cytuj
niuniaczek Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 a ja mam takie głupie pytanko- te buraczki jemy potem na zimno czy grzejemy na ciepło? Robia sie właśnie i wieczorem będę je wekować. Cytuj
Basia K Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Ja dziś mam je na obiad jako dodatek do gulaszu i kopytek. U mnie na zimno jako surówka. Cytuj
kuba6415 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Tak myślę zimne są najlepsze.Pozdrawiam. Cytuj
Basia K Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Kuba,dziękuję za ten przepis :) Jak juz pisałam dziś jedliśmy te buraczki do obiadu.Pyszotka!Mój syn zjadł prawie cały słoik,dla nas niewiele zostało. Nawet nie zaszkodziło to,że zapomniałam o dodaniu oleju. Piąteczka ode mnie. Pozdrawiam. Cytuj
kuba6415 Opublikowano 4 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Dzięki Basiu za pochwałę.Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.