Gość wald3k Opublikowano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2008 WItam jestem tu nowy i odrazu prosze o pomoc :D Wiec sprawa wygląda następująco: w następny piątek zaprosiłem swoją dziewczyne na kolację i nie mam pomyslu co zrobic, odrazu zaznaczam ze jestem slaby w te klocki, ale jak bede mial przepis to sobie dam rade. Wiec tak potrzebuje przepisu na jakies danie głowne, salatke moze jakis maly deser i wino pasujace do dania głownego. pozdrawiam i prosze o pomoc ;) Cytuj
emcyber Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2008 Był już taki temat. Ja nie chcę być niemiła, ale kurcze czemu faceci idą zawsze na łatwizne? Ktos poda mu menu i on sprobuje to odtworzyć... ZERO kreatywności! nie wiemy przecież co Twoja dziewczyna i Ty lubicie jeść i po tym kątem powinieneś przeszukać to forum i na pewno znajdziesz to co oboje lubicie no kurcze to chyba nie jest trudne ...? tu jest naprawdę dużo przepisów... :D Cytuj
Kasiulek Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=5423&hl= tu masz ten temat. Nie rozumiem... ta ciężko zajrzeć do wyszukiwarki?! Po co zaśmiecać forum? I zgadzam się z emcyber- trochę kreatywności kolego... jest mnóstwo ciekawych przepisów na forum, że na pewno coś znajdziesz... Pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi