ewelina686 Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Czy wiecie może gdzie można kupic tanio piętrowe stelaże pod torty? ze stali , z plastiku itp.? Cytuj
Aniamal Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Ewelinko,takie stelaże można kupic w hurtowni z artykułami cukierniczymi,czasami zaopatruję się w takiej hurtowni i widziałam takie stelaże. Ostatnio kupowałam stelaż tekturowy z plastikowymi kolumienkami,za 3-piętrowy płaciłam 25zł. Cytuj
ewelina686 Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 A można zamówic przez internet?? a może wiesz gdzie można kupic tanio takie kute? dziękuję za odpowiedz. :D Cytuj
basga Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 W necie jest tego mnóstwo,wpisz w wyszukiwarkę i znajdziesz np. [LINK NIEAKTUALNY] . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi