ewelina686 Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2008 Dziewczyny potrzebny mi na dzisiaj przepis sprawdzony , który zawsze się udaje , na wysoki biszkopt na tort , na forme 24cm.Taki który się nie kruszy przy dzieleniu na krążki , i który jest mięciutki . Ja mam przepisy na biszkopty , ale nie pasują mi bo wychodzi z nich biszkopt z ...."większymi dziurkami po przekrojeniu " a ja chcę żeby był taki , że jak go przekroje , to żeby wyglądał jak gąbka , nie wiem czy sie dobrze wysłowie.....żeby był elastyczny , i z maleńkimi dziureczkami , i zeby się tak nie kruszył . Jeśli ktoś stwierdzi że wie o co mi chodzi - to bardzo prosze o przepis :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.