Krystyna68 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Składniki: 15 dkg marchwi 15 dkg selera 15 dkg pietruszki 10 dkg cebuli 15 dkg koncentratu pomidorowego 100 gr oleju sól cukier ocet pieprz papryka. Wykonanie: Cebulę pokroić w kostkę, włoszczyznę pokroić w paski i włożyć do garnka i zalać olejem, trochę wody , posolić do smaku i dusić do miękkości i potem dodać pomidory. Jak będą jarzyny miękkie, dodać gorącej wody i doprawić do smaku przez dodanie soli. Sok musi być gęsty o smaku kwaskawo - słodkawym. Rybę otoczyć w mące i smażyć w oleju. Piramida na dno wykładamy cześć farszu na to rybę i na wierz kładziemy 2 cześć farszu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.