Krystyna68 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Schab ze słoninką do pieczenia pokroić w kostkę. Schab na pół godziny przed pieczeniem natrzeć solą w brytfannie na wierzch położyć kawałek masła albo smalcu. Przed włożeniem do brytfanny schabu dodać tłuszcz ze smażenia i 4 łyżki wody. Gdy jest na pół miękki dodać śliwki. Piec razem z mięsem, stale skrapiać wodą. Smacznego! Cytuj
krysia50 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam! coś pokręciłaś w przepisie, bo nie rozumiem po co tłuszcz z pieczenia słoniny i dodatkowo jeszcze dodajemy smalec ,a proporcje może byś podała pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.