Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Składniki:

1/2 kg ser Gouda

1/2 kg pieczarki

1 szt. serek topiony

2 szt. cebula

Wykonanie:

Ser gotować 1 1/2 godzinę.

Usmażyć pieczarki z cebulą na maśle, pod koniec smażenia dodać 1 serek topiony.

Rozwałkować ser gotowany i nałożyć farsz - wszystko zwinąć w folię aluminiową i wstawić do lodówki.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.