Krystyna68 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Składniki: 1/2 kg ser Gouda 1/2 kg pieczarki 1 szt. serek topiony 2 szt. cebula Wykonanie: Ser gotować 1 1/2 godzinę. Usmażyć pieczarki z cebulą na maśle, pod koniec smażenia dodać 1 serek topiony. Rozwałkować ser gotowany i nałożyć farsz - wszystko zwinąć w folię aluminiową i wstawić do lodówki. Cytuj
Christina Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Bardzo interesujący pomysł :arrow: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.