Krystyna68 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Wykonanie: 1 kg pangi mrożonej obtoczyć w tartej bułce a najpierw posolić i usmażyć na oleju, przełożyć do naczynia żaroodpornego. Sos: 1/4 śmietany słodkiej 18% 1/4 śmietany słodkiej 30% Śmietany zagotować i dodać 1 kostkę serka topionego "Chochland". Jeżeli jeszcze sos rzadki to dorzucić trochę startego sera żółtego. Ser musi sie rozpuścić na wolnym ogniu zagęścić sos. Sos doprowadzić do smaku. Rybę zalać sosem i obficie posypać świeżym koprem następnie zapiec w piekarniku. Podawać najlepiej na ciepło. Zimne też dobrze smakuje. Smacznego!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.