Krystyna68 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Upiec biszkopt według własnego przepisu. Ja pieke z różnych nie ma jednego. Masa: Ugotować budyń śmietankowy z 1 łyżką mąki, po ostudzeniu połączyć z kostką masła. Wszystko wyłożyć na biszkopt. Potem na to kładziemy dżem z czarnej pożeczki. Jak chcemy aby był rzadszy dżem to warto go zmiksować. Wtedy będzie łatwiej smarować na masie budyniowej. Na to kładziemy pokruszone bezy ok. 10 dag. Muszą być pokruszone drobnitko. Na wierzch polewa. Ja mam z czekolady gorzkiej i kakao. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.