AnnaK Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Tradycyjny filet drobiowy z nietradycyjnym farszem.W dwóch słowach ciekawy smak. 4 filety pojedyncze 25 dkg fety 3 pomidory 4 ząbki czosnku oliwa,pieprz,świeże zioła:tymianek,oregano,rozmaryn Pomidory oskórować,usunąć pestki i posiekać z fetą i ziołami,dodać spraskowany czosnek-wymieszać.Piersi rozbić,na środek każdej kłaść farsz i zawinąć.Włożyć do żaroodpornego naczynia,skropić oliwą,wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 30-40 min.w 180 st. Świeże zioła można zastąpić suszonymi. 1 Cytuj
ankaa Opublikowano 6 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2011 Napisze tylko tyle-PYYYSSSZZZNNNEEE ! dziekuje za ten przepis :) Cytuj
justhi Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Witaj Aniu :) Nie przepadam za fetą, ale sugerując się Twoimi innymi przepisami, skusiłam się na ten przepis. Nie zawiodłam się. ŚWIETNE JEDZONKO!! :grin: Cytuj
mart Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2011 musze zrobic,brzmi pysznie a fete uwielbiam :) Cytuj
asiek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Mnie to nie smakowało , było suche i brakowało mi jakiegos sosu do tego. Szkoda było fety a tak ja lubie. Cytuj
justhi Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2011 było suche i brakowało mi jakiegos sosu do tego. Szkoda było fety a tak ja lubie. Suche?? Ja robiłam te roladki w rękawie i włożyłam do niego również pozostały farsz. Były wilgotne, a jako dodatek ta mieszanka pomidorowo-serowa <mniam> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.