Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tradycyjny filet drobiowy z nietradycyjnym farszem.W dwóch słowach ciekawy smak. 4 filety pojedyncze 25 dkg fety 3 pomidory 4 ząbki czosnku oliwa,pieprz,świeże zioła:tymianek,oregano,rozmaryn Pomidory oskórować,usunąć pestki i posiekać z fetą i ziołami,dodać spraskowany czosnek-wymieszać.Piersi rozbić,na środek każdej kłaść farsz i zawinąć.Włożyć do żaroodpornego naczynia,skropić oliwą,wstawić do nagrzanego piekarnika i piec 30-40 min.w 180 st. Świeże zioła można zastąpić suszonymi.

  • Like 1
  • 2 lata później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj Aniu :) Nie przepadam za fetą, ale sugerując się Twoimi innymi przepisami, skusiłam się na ten przepis. Nie zawiodłam się. ŚWIETNE JEDZONKO!! :grin:

  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

było suche i brakowało mi jakiegos sosu do tego. Szkoda było fety a tak ja lubie.

Suche?? Ja robiłam te roladki w rękawie i włożyłam do niego również pozostały farsz. Były wilgotne, a jako dodatek ta mieszanka pomidorowo-serowa <mniam>

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.