dina Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 :razz: :razz: :razz: <FONT face=Georgia size=3>Witam Wszystkich bardzo gorąco ,jestem tu oczywiście nowa,ale już zdążyłam wyprubować trochę przepisów-ta strona jest wręcz rewelacyjna i mam nadzieję że zostanę dobrze przyjęta przez ''starych" forumowiczów . Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witaj Dina :razz: Cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona :razz: Cytuj
wiola344 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 :razz: Witaj na najsmaczniejszym forum i ja również ciesz się ze dołączyłas do nas :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Witaj :razz: Powiem tylko tyle że dobrze trafiłaś i na 100% o tym się przekonasz :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi