cisowianka20 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jestem Karolina, 22 lata z Gdyni. Od nie dawna interesuje się kulinariami. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zobaczysz że zaskoczysz całą rodzinkę korzystając z tutejszych przepisów :razz: Moi panowie wiedzą kiedy nie jestem na smacznym jakiś czas :razz: Uprzedzam że to forum wciąga > pozytywnie :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witaj na naszym "smacznym" forum :razz: Cytuj
cisowianka20 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Z tego co się zorientowałam Dorotko masz super opinie o twoich przepisach. Kilka już sobie przepisałam i w odpowiednim czasie wypróbuje. Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dziękuję Karolinko :razz: Cieszę się i mam nadzieję, że wszystko Ci się uda :razz: Serdecznie pozdrawiam :razz: Cytuj
Magdalena Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Cześć Karolinko !!!! :razz: Cytuj
wiola344 Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2008 :razz: Witaj Karolino wśród smaczniaków :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi